Member login
070 387 65 87 NL / EN

Fitness

In onze fitness is elke sporter welkom, ongeacht de persoonlijke doelstelling. Onze trainers staan garant voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding. Doelen opstellen bij een intake, een body compositie meting met betrekking tot jouw huidige fysiek, elke 4-6 weken een nieuw trainingsschema en een test moment!

Body Screening

Body Screening

Door middel van een meting op een geavanceerde weegschaal of een huidplooimeting komen wij precies te weten hoeveel vetmassa en vetvrije massa je daadwerkelijk hebt. Afsluitend met een VO2MAX (fietstest) of krachttest, weet jij precies hoe je ervoor staat en kan er een persoonlijk doel bepaald worden.

Goal Setting

Goal Setting

Plan vrijblijvend een afspraak in met een van de gekwalificeerde trainers. Laat een PEP (personal exercise plan) en PSP (personal supplement plan) opstellen. Bespreek je doel, volg het traject en test jezelf na 4-6 weken!

Strength & Hypertrophy

Strength & Hypertrophy

Wil je sterker worden, spiermassa opbouwen of jouw vetpercentage verlagen? Plan dan direct een afspraak in bij een van de trainers voor een gepersonaliseerd schema.

Conditioning

Conditioning

De resultaten van CONDITIONING of METCON zijn onder andere vet verliezen, je lichaam ontwikkelen en het uithoudingsvermogen vergroten! Ongeacht het doel zijn conditionele circuits een "must" in jouw trainingsschema!

Rehab & Prehab

Rehab & Prehab

In tegenstelling tot veel andere fitness centra hebben wij gekwalificeerde trainers en fysiotherapeuten in dienst. Revalideren en preventief sporten is bij ons net zo belangrijk als elk ander doel!

Your Exercise journey starts right here!

School of Exercise Online by Exercise