Member login
070 387 65 87 NL / EN

Personal Training

Sportclub Exercise geeft begeleiding bij al haar abonnementsvormen. Wil je echter een bepaald doel bereiken of continue begeleiding? Dan is Personal Training de ideale optie.

Waarom Personal Training?

Personal Training is voor iedereen een aanrader, omdat een trainer jou kan motiveren om net dat stapje extra te zetten of net iets meer gewicht te gebruiken in jouw trainingen. Daarnaast kan de trainer inspelen op blessures of bepaalde korte of lange termijn doelstellingen die jij voor jezelf hebt gesteld.

Hoe vaak Personal Training?

Dat hangt helemaal af van jouw wensen! Je kan bijvoorbeeld al een Personal Trainer inschakelen voor 1 keer per maand of voor 3 keer per week.

Wat kost een Personal Trainer?

Dit is ook geheel afhankelijk van de frequentie van jouw trainingen. Sluit je een pakket af voor een bepaald aantal keer per week, dan krijg je een prijs daarop gebaseerd. De prijzen liggen tussen de 25 tot 35 euro per half uur. EXERCISE heeft samengestelde pakketten voor 8 trainingen of 16 trainingen, deze kan je naar wens invullen. Dus bijvoorbeeld wekelijks of verspreid over een aantal maanden. 

Wil je direct een PERSONAL TRAINING PAKKET afsluiten? Druk dan op de knop WEBSHOP.

Naast onze EXERCISE pakketten, kan je ook een aantal trainers zelf contacten. Deze trainers staan hieronder. Zij werken zelfstandig en hebben andere opties qua pakketten en frequenties van trainingen. 

webshop

Wie zijn onze Personal Trainers?

Ed

Ed

Mijn specialiteit ligt bij het racefietsen, zowel buiten als binnen! Wat je doel ook is, jouw inspanning verdient een goede begeleiding. Om in het nieuwe seizoen knallend van start te gaan, is het belangrijk om in de winter door te trainen. Dit kan middels het volgen van mijn RPM lessen, persoonlijke fietstraining en aanvullende krachttraining.

Ik kan je helpen met het trainen van onderlichaam en core, op kracht en explosiviteit. Met mijn 30 jaar ervaring in de fitness en jarenlange rijden in cyclo’s en wielerwedstrijden, ben ik jouw trainingsmaat voor de winter.

Mijn kennis gaat ook verder dan dit, naast Fietstrainer ben ik ook Bike fitter. Hiermee kan ik je helpen om de juiste houding op je fiets te vinden. Je zult merken dat een betere houding zorgt voor efficiënter overzetten van kracht op de pendalen, waar jij zeker je voordeel uit gaat halen! Ik spreek graag een keer met je af. Zowel binnen als buiten.

Neem contact met mij op via edbeukers@exercise.nl Een intake gesprek is altijd gratis. 

Edje

Edje

Hoi, ik ben Edje!

Als jij bereid bent om hard te werken, ben ik bereid om jou daar volledig in bij te staan! Ik kan jou helpen met trainen, voeding, het in balans brengen van je hormonen en daarmee je lifestyle gezonder te maken. We richten de training in met de oefeningen die het beste bij jou passen. Dit kan binnen of buiten zijn, van krachttraining tot Personal Boksles!
Of je nou oud of jong, fit of een beginner bent, ik vind het super om jou te kunnen helpen om met plezier je doelen te bereiken.


Klaar voor je eerste afspraak? Neem contact met mij op via info@edsport.nl / 06-18095258

Leon

Leon

Hallo! Mijn naam is Leon Parlevliet.
Sporten is een belangrijk deel van mijn leven.
Vanaf 1992 geef ik trainingen in verschillende vormen.
Ik volg de ontwikkelingen op sport- en voedingsgebied op de voet, zodat ik mijn cliënten optimaal kan begeleiden, coachen en adviseren.
Met mijn werkwijze gaan we samen op zoek naar een leef, beweeg, en voedingspatroon dat bij jou past met als hoofdingrediënten: fysieke prestatie, bewuste keuzes en plezier!

Je kunt mij bereiken op 06-40585538!

Yves

Yves

Whether it is personal training for fat loss, strength training, reaching the highest level in professional sports performance, or a life-changing body transformation, I will take you on a life changing journey to achieve optimal health, results and maximising your potential.
I’m operating within Sportclub Exercise and in addition I’m offering online personal training to those further away. My aim is to achieve the highest level in physical conditioning.
I’m highly experienced in the respective fields of fat loss, hypertrophy, optimal health, rehab and strength & conditioning. I’m constantly looking for new ways to stay at the top of the field, whether this is about physique training or CrossFit.

Feel free to contact me! yvesvos.pt@gmail.com
Ton

Ton

Persoonlijke aandacht en een motiverende aanpak, dat maakt Personal Training de moeite waard. Dankzij zo'n steuntje in de rug voel je jezelf snel sterker worden, zowel fysiek als mentaal. Het klassieke idee van 'een gezonde geest in een gezond lichaam' is nog altijd heel waardevol en heel waar: werken aan je conditie brengt een mens letterlijk goed in vorm. Dat heeft een gunstige invloed op alle aspecten van het leven.
Als Personal Trainer krijg ik te maken met heel uiteenlopende cliënten, man en vrouw, jong en oud, ongetraind of (semi-)professioneel sporter. Voor mij is iedere cliënt uniek en even waardevol, en juist daarom verdient iedereen een plan op maat. Aarzel dus niet en maak snel een afspraak voor een intake-gesprek. Je eerste stap op weg naar een nieuw leven!

Wil jij meer informatie over Personal Training? Mail dan naar info@exercise.nl en wij geven jouw gegevens aan de gewenste trainer. Een vrijblijvende afspraak is altijd mogelijk.

Your Exercise journey starts right here!

School of Exercise Online by Exercise