Member login
070 387 65 87 NL / EN

Voedingscoach

Beweging en voeding gaan hand in hand als het gaat om fysieke doelstellingen zoals afvallen, shapen of aankomen, het één werkt simpelweg niet zonder het ander. Om hier de juiste balans in te vinden biedt Exercise, naast begeleiding in jouw sportactiviteiten, begeleiding aan op het gebied van voeding. Samen met één van onze voedingscoaches kun jij nog gerichter aan jouw persoonlijke doelstelling werken, ongeacht of deze afvallen, aankomen of shapen is!

Coaching bij Sportclub EXERCISE

Ons sleutelwoord is balans. Wij geloven dat de combinatie van gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning de basis vormt voor een gezonde lifestyle. Daarin speelt voeding een belangrijke rol.

Tijdens jouw eerste consult wordt jouw doelstelling vastgesteld en er wordt gekeken naar  huidige eetgewoontes. Op basis hiervan wordt jouw persoonlijke eetschema opgesteld. Er wordt rekening gehouden met werk, sociaal leven, de mogelijkheden tot het voorbereiding van de voeding, allergieën en gewenste levensstijl (vegetarisch bijvoorbeeld).

Naar aanleiding van dit consult wordt er een 3-dagen voedingsschema op maat samengesteld waarmee je kunt rouleren. Deze wordt in jouw APP geprogrammeerd en hiermee kun je aan de slag, waarbij je naar een datum toewerkt waarop jij jouw coach weer terug ziet. N.a.v. jouw ervaringen en resultaten wordt je voedingsschema weer bijgewerkt.

Vrijblijvende intake

Weet jij niet zeker of je gebruik wilt maken van een voedingscoach? Plan dan gerust een gratis en vrijblijvende intake in met de voedingscoach waarin besproken kan worden wat de coach voor jou kan betekenen! Klik hier om een gratis & vrijblijvend intake in te plannen.

Customizer

Exercise biedt de mogelijkheid wekelijks (50 euro p/m), twee keer in de maand (35 euro p/m) of maandelijks (20 euro p/m) een contactmoment met jouw voedingscoach te hebben. Omdat de customizers maandelijks opzegbaar zijn kun je er ook voor kiezen voor een periode intensiever begeleid (wekelijks) te worden en vervolgens over te stappen naar minder intensieve begeleiding (maandelijks).

 

Ik wil graag meer informatie

You're one step closer to your goal!

Your Exercise journey starts right here!

School of Exercise Online by Exercise