Member login
070 387 65 87 NL / EN

YIN YOGA OPLEIDING SEPTEMBER 2020

Inschrijven
  • Sportclub Exercise
  • €350,00

YIN YOGA OPLEIDING SEPTEMBER 2020

Wanneer?

Donderdag 24 september, 8 oktober, 15 oktober en 29 oktober (examen) 2020 van 12.00 tot 16.00 uur.

Docent;
Jacqueline Heijdra

Sportclub Exercise Opleidingen is een opleidingsinstituut voor (on)ervaren Yoga en Pilates docenten. Gedurende de opleiding leer jij de basis elementen van de gekozen module. 
De opleiding is ingedeeld in 4 dagen van ongeveer 4 uur. De eerste dag komt er een deel anatomie aan bod en de achtergrond van de opleiding. De tweede en derde dag zullen vooral worden besteed aan het doornemen van verschillende oefeningen. De laatste dag, is de examen dag.

Hoe ziet een opleiding er globaal uit?

Je krijgt een deel anatomie, je leert de achtergrond van de desbetreffende les en de theorie van de les zal worden doorgenomen. De deelnemers krijgen ook huiswerk mee zodat je tijdens de opleiding ook kan oefenen voor je examen. Dit praktijk gedeelte geeft de mogelijkheid om de docent op de juiste wijze feedback te geven, zodat jij vol zelfvertrouwen het examen kan doen. De opleidingen zijn zo ingericht dat er ook tijd is voor interactie tussen de docent en deelnemers.

Waarom kies je voor een opleiding bij Exercise opleidingen?

De opleidingen zijn gemaakt door docenten die passie hebben voor hun vak! Zij hebben bakken met ervaring en vinden het leuk om de kennis die zij hebben over te dragen op de deelnemers. Dit maakt het karakter van de opleiding uniek en zeer leerzaam!

Heb je vragen over de opleiding mail dan naar pepeclemens@exercise.nl

Wil je meedoen? Meld je dan aan via het onderstaande contact formulier. Na betaling is jouw inschrijving definitief. VOL = VOL

Alle opleidingen

Vul dit formulier in om je inschrijving compleet te maken.

Your Exercise journey starts right here!

School of Exercise Online by Exercise