Member login
070 387 65 87 NL / EN

Massage & Triggerpointbehandelingen

Sportmassage en Myofasciale Triggerpoint Massage

Wist je dat een massage een positief effect heeft op de doorbloeding van je lichaam? Door een massage krijg je soepele spieren en verlaag je de kans op blessures, wat een gunstig effect heeft op je sportprestaties! Op onze club masseren Dorien Kweekel, eigenaresse van Lijf en Leven Massage en Mathilde Saadhoff eigenaresse van Yoga4running.

Massage - Dorien 

Lijf & Leven Massagepraktijk is massagepraktijk welke staat voor massages van kwaliteit met een persoonlijke benadering. Onder de vaardige handen van Dorien vind je een kwalitatieve stevige massage, welke effect en resultaat geeft.

Dorien is in eerste instantie aanwezig op woensdag tussen 15.00 en 22.00 uur. Wil je op een andere dag / tijdstip? Neem dan contact met haar op!

30 min massage € 28,-
45 min massage € 38,-
60 min massage € 48,-

Wil je een afspraak maken of meer informatie over de massages?

Vraag ernaar bij de receptie of neem contact op met Dorien via info@lijfenleven-massage.nl of 06-37202529

Myofasciale Triggerpoint Massage - Mathilde

Triggerpoints zijn microverkrampingen binnenin spieren die aanvoelen als pijnlijke verhardingen of “knoopjes”. Triggerpoints verkorten spieren waardoor de beweeglijkheid van het lichaam beperkt wordt en je stijf wordt. Ze kunnen ook de oorzaak zijn van pijn die wisselend van aard is en maar niet over gaat. 

Tijdens triggerpoint massage worden op basis van de klacht en het uitstralingsgebied in spiervezels op zoek wordt gegaan naar deze triggerpoints. De strakke gebieden en triggerpoints worden los gemasseerd, waarbij ook de fascie (het bindweefsel) wordt losgemaakt zodat er meer ruimte ontstaan in het lichaam.

Triggerpoint Massage Behandeling € 65,-
Wil je een afspraak maken of meer informatie over de triggerpointbehandelingen?

Vraag ernaar bij de receptie of neem contact op met Mathilde via info@yoga4running.nl of 06-53902865.

Your Exercise journey starts right here!