Member login
070 387 65 87 NL / EN

Sportmassages & Behandelingen

Wil je een afspraak maken of meer informatie over de massages en behandelingen?
Vraag ernaar bij de receptie of neem contact op met Mathilde via info@fasciaflow.nl of 0653902865

Sportmassages

Sportmassage is een diepe massage  die  de bloedsomloop in de spieren en pezen stimuleert waardoor voedingsstoffen sneller aan-, en afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Na een sportmassage herstel je sneller en heb je minder spierpijn.
Je kunt bij mij terecht voor een goede stevige massage (afgeleid van sportmassages), afgestemd op jouw wensen en behoeften, met effect en resultaat. Een sportmassage is altijd een deelmassage.

30 min - 30 euro
45 min - 39 euro
60 min - 49 euro

Specialistische massages

Naast de sportmassages geeft Mathilde ook verschillende specialistische massages.

Myofasciale release behandeling
Deze behandeling focust op het herstelvermogen van het lichaam, door de fysieke en emotionele spanningen in het weefsel te behandelen. Deze behandeling is onder andere effectief bij diverse nek- rug- en hoofdpijn, chronische pijn en vermoeidheid, blessures en neurologische problemen. De zachte Myofasciale Release behandeling ook de emotionele pijn verlichten die geassocieerd is met onaangename gebeurtenissen of trauma's uit het verleden.
Afhankelijk van de klacht duurt de behandeling gemiddeld 60 minuten - 69 euro. 

Triggerpoint massage therapie
Triggerpoints zijn kleine verkrampingen, die aanvoelen als knoopjes. De spieren worden verkort en daarvoor word je stijf. We zoeken deze knoopjes op en masseren deze los, om de spanning weg te halen. 
Afhankelijk van de klacht duurt de behandeling gemiddeld 60 minuten - 69 euro. 

Litteken therapie
Medische ingrepen veroorzaken littekens in meerdere lagen van het weefsel. Dit kan verklevingen, pijn en functiestoornissen veroorzaken. Bekende voorbeelden zijn: pijn bij het bewegen van de arm na borstkanker ingrepen, rugklachten na buikoperaties, buikklachten na rugoperaties, minder kracht... We starten met een eerste intake, om het beste behandelplan te bepalen.
Afhankelijk van de klacht duurt de behandeling 30 tot 60 minuten (69 euro) 

Access Bars
Bij access bars behandelen we 32 punten op het hoofd om spanning uit hoofd en lichaam vrij te laten. Stress, onrust en emoties kunnen worden losgelaten en diepe ontspanning kan worden bereikt. Tijdens de behandeling kun je heerlijk ontspannen blijven liggen, met kleding aan. 
De behandeling duurt gemiddeld 90 minuten - 80 euro 

Your Exercise journey starts right here!

School of Exercise Online by Exercise